Јарец и девица – љубовна комбинација

Јарецот и девицата не би си дозволиле нивните чувства или нагони да ги надвладеат и да ги одведат кон донесување погрешни одлуки...
Датум: 15 јан 2011
, Автор:

Возење во метро по долна облека

Група граѓани на Њујорк го прославија денот на „Возење без панталони“ („No Pants Ride“), возејќи се во градското метро, од половина надоле облечени само во нивната долна облека.
Датум: 15 јан 2011
, Автор:

Како да се ослободите од утринскиот мамурлак?

Бидејќи не можеме да ве спречиме да пиете, можеме да ве посоветуваме како да се спасите од утринскиот мамурлак, со помош на советите на д-р Оз.