Јарец и близнаци – љубовна комбинација

Близнакот веднаш успева да ги пронајде дупките во законот, додека јарецот жилаво и упорно се труди да го пронајде најдобриот пат до успехот.
Датум: 11 јан 2011
, Автор:

Најсекси песни на сите времиња

Музиката на овие песни ќе ви ги разбуди најубавите романтични чувства, а текстот сигурно ќе ве натера да направите нешто секси :)

Како да престанете со ‘рчењето?

Доколку страдате од 'рчење, секоја вечер пропуштате квалитетен дел од вашиот сон и го нарушувате одморот на партнерот и на вашето семејство. Проблемот со коj се соочуваат сите кои 'рчат, не е причината зошто го прават тоа...
Датум: 11 јан 2011
, Автор:

Надреализмот на Јацек Јерка

Погледнете ги феноменалните мајсторски дела на полскиот уметник Јацек Јерка.