19 јануари 2011 | Кафе пауза

Јарец и риби – љубовна комбинација

Љубовната врска помеѓу јарец и риби е пример за она што го нарекуваме „спротивностите се привлекуваат“. Јарецот е приземен, сериозен и дисциплиниран, а рибата е емотивна мечтателка...
Датум: 19 јан 2011
, Автор:

Како да се справите со променливи личности?

За да ги избегнете негативните ефекти врз вашето расположение без да ги избегнувате овие негативни луѓе, еве неколку корисни совети како да се справите со нив доколку не сакате да ги исклучите од вашиот живот...
Датум: 19 јан 2011
, Автор:

5 интересни факти за Ал Капоне

Голем број режисери и сценаристи од Холивуд, ја прераскажувале приказната за Капоне безброј пати, но колку навистина знаете за озогласениот криминалец?
Датум: 19 јан 2011
, Автор: