28 јануари 2019 | Кафе пауза

Дали навистина ви се потребни додатоци во исхраната?

Додатоците во исхраната можеме да ги најдеме во многу облици – таблети, шумливи таблети, капсули, прашок и слично. Но дали се навистина неопходни за нашето здравје?

Колку сте добри во кревет зависи од вашата крвна група

Вештините во сексот зависат од многу фактори, но веројатно не сте ни помислиле дека улога има и крвната група.

6 нешта што никогаш нема да ги кажете доколку сте задоволни од вашата врска

Без разлика која е причината, доколку сте незадоволни од врската голема е веројатноста да делите некое од следниве мислења.

13 важни нешта што секој треба да ги научи до неговата 30-та година

Животот започнува по 30-тата и токму во овој период ќе станете свесни и независни и ќе ги разберите вашите вистински желби и потреби.

Виртуелна прошетка низ Македонија со фотографиите на инстаграмџијата Марко Блажевски

Тој е фасциниран од прекрасните природни пејзажи и смета дека нема подобар начин да се поминува слободното време од дишење свеж планински воздух.

Хороскопските знаци кои најчесто одбираат погрешни партнери

Следниве хороскопски знаци најверојатно ќе завршат со скршено срце многу почесто од останатите.

20 неверојатни фотографии кои докажуваат дека светот е секогаш полн со чуда

Дали сте виделе пештера со мраз што свети или огромен ќуп полн со парички од 15-тиот век?

7-те основни верувања на Индијанците за соништата

Индијанците веруваат дека соништата се продолжение на реалноста, можност за патување во други димензии и можност за комуницирање со предците и духовните водичи.

Качувањето скали е многу подобро за вас отколку што мислите

Можете многу лесно да се вратите во форма со некои едноставни, секојдневни навики за движење.

Подлабокото значење на зависноста од храна

Дали некогаш сте се запрашале зошто ви се јаде нешто солено, а не благо и обратно?