26 февруари 2016 | Кафе пауза

Која е најголемата причина поради која луѓето остануваат во несреќна љубовна врска?

Зошто одредени личности попрво би останале во несреќна врска отколку да ѝ стават крај и едноставно да најдат партнер кој многу повеќе ќе им одговара?

10-те визуелно најзашеметувачки филмови во последниве неколку години

И покрај тоа што овие 10 филма се извонредно визуелно изработени тоа не значи дека немаат важна приказна која треба да ви ја пренесат.
Датум: 26 фев 2016

Хиперреалистични цртежи на предмети кои ќе ве натераат да верувате дека се вистински

Користејќи само пенкало, маркери и дрвени бои, Ране ја трансформира хартијата пред него да изгледа како тридимензионален предмет.
Датум: 26 фев 2016

6 легитимни причини зошто треба да имате партнер кој пие пиво

Нема ништо подобро од тоа да се вратите дома после напорниот ден и да се напиете ладно пиво. После првата вкусна голтка, животот веднаш станува поубав.
Датум: 26 фев 2016

Прекрасни и моќни цитати кои ни покажуваат дека љубовта не познава далечина

„Твоето отсуство не ме научи како да бидам сам, туку ми покажа дека кога сме заедно имаме само една сенка на ѕидот.“ – Даг Фетерлинг

6 книги кои ќе ве одведат во Италија од кое било место на Земјата

Ви претставуваме 6 книги кои ја доловуваат магијата на Италија и ќе ве одведат таму од кое било место на Земјата.
Датум: 26 фев 2016

Душевни болести: 4 хороскопски знаци кои се во најголема опасност

Кои хороскопски знаци се најчувствителни на психоза?
Датум: 26 фев 2016

Подгответе се навреме за летото: 30-минутни вежби за совршено бикини тело

Целулитот често се смета за најголемото проклетство на жените, бидејќи голем број дами патат од овој упорен проблем.

Едноставни тајни за исполнет живот: Кои се разликите помеѓу среќните и несреќните луѓе?

Сте забележале како некои луѓе природно се посреќни од други, иако реално немаат големи разлики во начинот на кој го живеат својот живот?
12