Хиперреалистични цртежи на предмети кои ќе ве натераат да верувате дека се вистински

19-годишниот Сушант Ране е самоук уметник кој стана хит на социјалните мрежи со неговите хиперреалистични цртежи. Користејќи само пенкало, маркери и дрвени бои, Ране ја трансформира хартијата пред него да изгледа како тридимензионален предмет. За комплетно да заврши еден цртеж потребен му е цел ден, но резултатите дефинитивно вредат и ќе ве извадат од памет. Погледнете.

За авторот
Инженер под влијание на силни филмски маси. Далеку од реалноста, блиску до паметот. Иако крајот на филмот Живот го знаеме сите, сепак убаво е да уживаме додека трае.

Поврзани содржини

Остави коментар