Колоритна трансформација на Сиднеј за време на фестивалот „Vivid Sidney“

Доколку некогаш планирате да го посетите Сиднеј, ви препорачуваме да го сторите тоа за време на овој настан, бидејќи тогаш градот целосно ќе ве остави без зборови. Погледнете и самите.

15 нешта за кои не се грижат среќните луѓе

Еве за што не се грижат навистина среќните луѓе и за што не треба да се грижи никој од нас.
Датум: 29 мај 2014
, Автор:

Талентирана мејкап артистка се трансформира во страшни чудовишта и фиктивни ликови

Едноставно не можете а да не се запрашате, каде ли исчезнуваат нејзините фацијални карактеристики?

Што зборува за вас музиката која ја слушате?

Постојат многу мал број студии кои истражуваат зошто го имаме токму оној музички вкус кој го имаме.

Најубавото писмо за Пролет

О, Време, навидум кротко, а проклето сето, од каде извира твојот гласен молк? Наслушнувам како вреска твојата нова рожба. И пак ќе ја крстиш Пролет.
Датум: 29 мај 2014
, Автор:

Трите работи кои не смеат да бидат „скршени“…

„Три работи не смеат да бидат 'скршени': пријателствата, срцата и ветувањата.“
Датум: 29 мај 2014
, Автор:

25 знаци дека сепак успевате во животот

Животот никогаш не е лесен, но може многу да се олесни доколку почнете да се фокусирате на доброто, а не на лошото.

Според мажите, најсекси квалитет кај жените е…

Во едно истражување кое било спроведено од страна на магазините „Men's Health“ и „Woman's Health“ се открило нешто многу интересно за сексуалноста.