22 април 2014 | Кафе пауза

26 маки во кои ќе се пронајдат оние кои се постојано гладни

Вие едноставно сте секогаш гладни и обожавате да јадете...
Датум: 22 апр 2014
, Автор:

Каков е вашиот стил на креативно изразување?

Направете го овој тест на личноста - изберете ја сликата со вибрацијата која најмногу ви говори и дознајте како вие ја изразувате својата креативност.
Датум: 22 апр 2014
, Автор:

Магионичарот Дарси Оук ја маѓепса цела сала на Британското шоу за таленти

Им ги спушти вилиците на сите во салата, па вие подобро потпрете се на раката пред да пуштите „play“.
Датум: 22 апр 2014
, Автор:

Кои се причините поради кои момците сакаат да останат во врска со вас?

Доколку сте една од овие девојки, постои веројатност дека сѐ уште не сте научиле што тој бара од една љубовна врска.

За мотивацијата и успехот…

„Креативните личности се мотивирани од желбата да успеат, а не од желбата да бидат подобри од другите.“
Датум: 22 апр 2014
, Автор:

50 пролетни фустани за сечиј вкус

Ова се 50-те најпопуларни фустани за оваа пролет, по нешто за сечиј вкус и за секоја градба на тело.
Датум: 22 апр 2014
, Автор:

Неколку придобивки од здравиот режим на исхрана

Придобивките од здравиот режим на исхрана се многубројни, но за жал за многумина тоа не е главниот приоритет. Погледнете зошто е препорачливо да почнете да се храните здраво уште во дваесеттите години од животот.