7 забавни здравици кои можете да ги кажете во машко друштво

Здравиците се неопходен дел од пијанките во друштво. Тие се како мезе за ракија, како кикирики за пиво, како фстаци за вино. Да наздравиме во забавен и шеговит стил!
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

16 одлични начини да се пошегувате со некого на 1 април

Се ближи први април, па еве неколку кул идеи за оние кои сакаат да се пошегуваат со семејството, пријателите и колегите на овој ден.
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

Формула за пресметување на должината на вашата врска

Формулата која ќе ви помогне да откриете колку долго ќе бидете со партнерот гласи: L = 8 + .5Y – .2P + .9Hm + .3Mf + J – .3G – .5(Sm – Sf)2 + I + 1.5C.
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

Книга: „Норвешка шума“ – Харуки Мураками

Книга за загубата, за лузните на душата кои не закрепнуваат се додека вистинската љубов не не потсети дека можеме да сакаме и со скршено срце.

Што значи да се биде професионален?

Сите убаво знаеме дека за да бидеме успешни во која било работа и на кое било поле, треба да бидеме професионални. Но, дали сме? Дали се придржуваме до она што сме го ветиле или договориле?
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

15 секојдневни трикови кои ќе ви го олеснат животот

Како полесно да се справиме со секојдневните задачи кои ни одземаат многу време и простор? Во продолжение, неколку супер едноставни и секојдневни трикови кои ќе ви го направат животот многу полесен.
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

Насмеани животни кои ќе ви го направат денот

Погледнете ги овие слатки животни со човечки експресии кои ќе изнудат насмевка на вашето лице.
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

10 лекции за животот на кои нѐ учи природата

Природата не е само она нешто што е таму некаде надвор од градот каде што е зелено.

BrainHunt.mk – Проект за учество и наградување на средношколците во бизнисот!

Факултетот за Бизнис економија (ФБЕ) и Институтот за Бизнис економија (ИБЕ) со големо задоволство го презентираат BrainHunt.mk - атрактивен образовен проект за поттикнување на младите луѓе да размислуваат, да создаваат и да се вклучат во светот на бизнисот.
Датум: 26 мар 2014
, Автор: