04 септември 2013 | Кафе пауза

Што мажите најпрво забележуваат кај жените?

Старите уверувања дека машките кај девојките најпрво го забележуваат телото, па градите, па потоа нозете и задникот не е точно.

Митови за мажите кои не се ни блиску до вистината

За двата пола кружат голем број митови кои често се обични измислици. Ова се неколку од најпознатите митови за мажите кои не држат вода.

Стромболи – вкусна пица во вид на ролат

Нешто како пица, само позабавно за јадење
Датум: 04 сеп 2013
, Автор:

Колку време ќе му треба на вашиот мозок да ги реши овие три предизвици?

За да ги решите овие три предизвици треба да имате бистар ум, остро око и добра концентрација...

Престојувајте бесплатно во Инстаграм хотелот во Сиднеј

Хотелот „1888“ во Сиднеј, популарно познат како „Инстаграм хотел“ им нуди на своите гости бесплатно сместување, доколку на познатата друштвена мрежа имаат повеќе од 10.000 следачи.

Направете си свои плацебо капсули

Подобрете ја вашата мотивација, среќа или пак волја со помош на плацебо капсули...

Кул животни какви што не сте виделе

Овие фотографии се доказ дека и животните знаат некогаш да откачат...

Книга: „Да можеш да ме видиш сега“ – Сесилија Ахерн

Топла и мудра приказна, одлично раскажана, која со малку магија ќе ве натера никогаш да не изгубите верба...
Датум: 04 сеп 2013
, Автор:

Уште еден креативен родител кој ќе ѝ остави прекрасни спомени на својата ќерка

Јапонскиот фотограф Нагано Тојокази направил навистина интересна серија забавни фотографии во кои центар на вниманието е неговата ќерка Кана.

Како да препознаете насилен маж?

Дали доволно ја знаете личноста со која сте во врска? Ова е профилот на насилен маж склон кон злоупотребување и нанесување емоционална, како и физичка болка.
Датум: 04 сеп 2013
, Автор: