29 јуни 2013 | Кафе пауза

Предностите и недостатоците на високите луѓе

Високите луѓе имаат предности и недостатоци кои произлегуваат од нивната висина. Овој комичен стрип илустрира неколку ситуации во кои тие често се наоѓаат.
Датум: 29 јун 2013
, Автор:

Превкусен полнет леб

Одличен додаток за секој ручек...

Зошто е добро да се пие топла вода со лимон?

Доколку почнете да пиете од оваа толку корисна напивка, за еден месец вашето утринско искуство може да изгледа сосема поинаку и комплетно да го промени вашиот вообичаен тек на денот.
Датум: 29 јун 2013
, Автор:

Емотивни портрети на напуштени кучиња

Силни емоции „стиснати“ во неколку фотографии...
Датум: 29 јун 2013
, Автор:

Најдобрите фотографии од Супермесечината во 2013-та година

Погледнете дел од најубавите и најинтересните фотографии направени од овогодишната Супермесечина.