Предностите и недостатоците на високите луѓе

Високите луѓе имаат предности и недостатоци кои произлегуваат од нивната висина.

Предностите и недостатоците на високите луѓе

Овој комичен стрип илустрира неколку ситуации во кои тие често се наоѓаат.

Предностите и недостатоците на високите луѓе

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар