19 април 2013 | Кафе пауза

5 трикови за визуелно поголеми очи

Доколку сакате визуелно да ги направите вашите очи покрупни, а погледот позаводлив, тоа можете многу лесно да го постигнете во само пет чекори.

Моќно кафе со вкус на јагода

Одлично кафе со специфичен вкус и арома...

Филм: Хичкок (Hitchcock)

Зад секој психо стои успешна жена

Последните мигови од животот

...пред да станат оброк за посилниот.

Прекрасна продавница за велосипеди

Прекрасната продавница за велосипеди „Pave“ се наоѓа во Барселона, Шпанија и е дизајнирана од страна на Јоан Сандовал.

Малиот принц – фотосесија на соништата

Кога имагинацијата и креативноста ги остваруваат соништата на едно 12-годишно момче со мускулна дистрофија...