17 април 2013 | Кафе пауза

Одбегнувајте да разговарате на овие теми со вашето момче

Искреноста е најдобар пријател на секоја врска, но постојат одредени теми кои моментално би ја уништиле романсата.
Датум: 17 апр 2013
, Автор:

Еволуцијата на музиката

Ставете ги слушалките на уши и доживејте го развојот на музиката од 11-от век, па наваму во миксот од песни кои само со пеење го изведува групата „Pentatonix“.
Датум: 17 апр 2013
, Автор:

Процесот на каење

Каењето е составен дел од животот, а се случува без разлика дали сакаме или не. Ова интересно стрипче ќе ви долови една ваква ситуација.

Кафето и крофните ви ја подобруваат меморијата

Понекогаш, тоа што му е потребно на нашиот мозок, не е баш добро за нашето тело...

Книга: „Скриена во најмрачниот агол“ – Елизабет Хејнс

Постои ли агол во кој можеш да се скриеш кога некој го контролира секое делче од твојот живот?

6 совети за оние коишто доцнат секое утро

Стручњаците велат дека основната грешка којашто ја правиме е во тоа што се однесуваме како да е проблемот во недостатокот од време, а не во самите нас.

Биро на кое можете да спиете

Ова работно биро е модерно изработено, а мора да се признае дека е и доста практично. Убави соништа! :)