01 март 2013 | Кафе пауза

Направете си гламурозна фризура за неколку минути

За да имате гламурозна фризура, понекогаш ви се доволни и само десетте прсти на рацете...

Филм: Животот на Пи (Life of Pi)

Сами избираме во што ќе веруваме...

4 магични фрази кои можат да ѝ бидат од голема помош на вашата љубовна врска

Заљубувањето е полесниот дел. Но, како да ја одржите цврстината на вашата врска?

Како е создаден познатиот коктел „Long Island“?

Во овој кус документарен филм Боб Бат раскажува за едно далечно лето во 70-тите...

Љубовен астролошки профил за машки лавови

Машкиот лав може да ја „потресе“ целата просторија со својата моќност и самодоверба. Тој го знае тоа, сака и другите да го знаат тоа и да изреагираат со восхит.

Еднаш, многу одамна…

Станува збор за фантастично парче улична уметност со моќна приказна, раскажана на уникатен начин...
Датум: 01 мар 2013
, Автор:

Интересни постери со обележјата на светските метрополи

Дизајнерот и уметник Јони Алтер ја направил оваа интересна серија од колоритни постери, насловена како „Shapes of Cities“.