11 декември 2012 | Кафе пауза

Десет страшни, но безопасни здравствени симптоми

Ако ги пребарувате на Интернет причините за секој грч или модринка што ќе ги добиете, постои голема можност да се убедите дека имате сериозни здравствени проблеми.
Датум: 11 дек 2012

Фатална привлечност

Што доведува до фатална привлечност и каква е нејзината улога во (не)успешноста на врската?

Дедо Мраз патува околу светот

Дедо Мраз веќе го започна своето патување околу светот. Тој патува на различни начини во зависност од земјата во која се наоѓа.
Датум: 11 дек 2012

Модни комбинации инспирирани од цртаните филмови

Иако е малку необично, сепак од секој лик кој се појавил низ цртаните филмови, можат да се направат одлични модни комбинации.

Инструкции за правење деца

Со вака документирана бременост, на овие двајца родители нема да им биде тешко да ѝ објаснат на малата Жистин како доаѓаат бебињата на овој свет.

Кое е најстуденото место во универзумот?

Дефинитивно не е Северниот Пол, ако помисливте на тоа...

Јавни исповеди за најинтимните тајни

„Исповеди“ е јавен артистички проект кој ги повикува луѓето анонимно да ги споделат своите исповеди и да ги разгледаат оние на луѓето околу нив...