14 октомври 2012 | Кафе пауза

Астрологијата и улогата на часот на раѓање врз вашиот карактер

Погледнете што зборува времето во кое сте дошле на овој свет за вашиот карактер.

Краток анимиран филм: Болката на гулабот (Mourning Dove)

Сте се запрашале ли некогаш како може војната целосно да го смени животот на еден млад заљубен пар?

Успешни странски спортисти со македонски корени

На спортските полиња има и за нас помалку познати атлети кои настапуваат за други земји иако имаат македонски корени.

Пет најчести грешки кои се прават на Фејсбук

Доколку не сакате луѓето да ве перцепираат како досаден човек, пробајте да не ги правите овие грешки при користењето на Фејсбук.

Она што сте ВИЕ, ОВДЕ и СЕГА

Бидете оригинални, инпиративни и инспирирани, желни за нешто ново и нешто различно. Во кутијата е загушливо и не е удобно, затоа размислувајте надвор од неа. Вие сте одлични баш такви какви што сте...
Датум: 14 окт 2012
, Автор: