Филм: Гавранот (The Raven)

Убиецот може да биде запрен само од оној кој кој го инспирирал

Дали го казнувате сегашниот партнер поради грешките на бившиот?

Сте се запрашале дали поради лоша врска во минатото страда вашата сегашна врска?
Датум: 12 окт 2012
, Автор:

Коктел со кафе и текила за будење на сите сетила

Вкусен коктел одличен за загревање пред бурна ноќ :)

Генијалните мисли на Џорџ Бернард Шо

„Многу одамна научив дека никогаш не треба да се борите со свиња, зашто на крајот и двајцата ќе се извалкате, но свињата ќе ужива во калта.“
Датум: 12 окт 2012
, Автор:

Одговори на смешни прашања кои ги поставуваат дечињата

Дали понекогаш ви се случило да останете збунети кога вашето дете или внуче одеднаш ќе се сврти кон вас со некое прашање и љубопитно ќе почне да трепка?

Напуштено кутре и маче, најдобри другари

Во еден британски центар за спасување животни, пред извесен период човек донел малечко маче по име Кити за тоа да биде соодветно згрижено. Како негов цимер, било одбрано кученцето Батонс...

Модерна адвокатска канцеларија во Загреб

Адвокатските канцеларија обично се полни со здодевен мебел на кој се поставени неколку тони хартија и книги до таванот...