26 август 2012 | Кафе пауза

Водени перики на ќелави глави

Тим Тадер направил хумористична фотосерија наречена Водени перики (Water wigs), за која гологлави луѓе му позирале додека кон нив биле вперувани балони со вода.
Датум: 26 авг 2012
, Автор:

Необични модерни бањи

Иако првите бањи, кои се појавиле 3000 години п.н.е. имале религиозна вредност, денес главниот акцент се става на нивната функционалност, но и на нивниот дизајн.
Датум: 26 авг 2012

7 нешта кои можат да направат да бидете посреќни

Истражувачите низ годините откривале многу фактори кои влијаат на среќата, започнувајќи од гените па сè до карактерот и животните одлуки...

Некои го сакаат тоа жешко

Од каде излезе темата за слатки vs. жешки, стварно немам појма, ама според муабетот што го направив со некои момци, испаѓа дека машкиот мозок по автоматизам ги класифицира девојките на овој начин.
Датум: 26 авг 2012
, Автор: