06 август 2012 | Кафе пауза

Лошата страна на клима уредите

Tреба да се знае дека климатизерите со себе носат и опасност, која најчесто произлегува од нерационално наместена температура и од неправилно одржување...

Прекрасна модерна вила во Тајланд

Вилата „Aqualina“ е сместена во тропските шуми на островот Ко Самуи во Тајланд и претставува прекрасно место за одмор и релаксација.

Летни пијалаци за рамен стомак

Ова се пет прелога за пијалаци кои ќе можете да ги пиете без грижа, бидејќи не предизвикуваат надуеност и помагаат да ги загубите килограмите.

Зад сцената на холивудските блокбастери

Фотографии кои ги демистифицираат случувањата зад камерите додека се снимаат најголемите филмски хитови

Познатите логоа – некогаш и сега

Некои од логоата се променети од корен и воопшто не потсетуваат на нивните оригинални верзии.
Датум: 06 авг 2012
, Автор: