Инспиративна уметност на шипки

Уличните уметници т.н. „Zebrating“ се едно неверојатно дуо од Манјахм, Германија. „Zebrating“ го опишува нивниот артистички стил, за кој е потребно употреба на техника со штрафти (какви што има зебрата).

Крвави верзии на цртаните од детството

Којотот конечно ја убива брзата птица-итрица, Џери завршува во рацете на Том, а Том во забите на булдогот Спајк...
Датум: 02 авг 2012
, Автор:

Поштенски марки инспирирани од Олимписките игри во Лондон

Компанијата Hat-Trick дизајнираше сет од четири поштенски марки за да го одбележи стартот на Олимписките игри во Лондон...

Најдобрите места за пливање

Летото е одличен период за истражување на најразлични локации за пливање. За момент заборавете ги конвенционалните плажи и замислете како би било да пливате под водопади или во некој национален парк.
Датум: 02 авг 2012