29 јуни 2012 | Кафе пауза

Бремените жени треба да работат само 25 часа неделно и не треба да се нервираат

Бремените жени кои работат повеќе од 25 часови неделно имаат тенденција да родат помали бебиња, вели новото истражување...

Мадагаскар 3: Најбараните во Европа (Madagascar 3: Europe’s most wanted)

Пред 6 години тие исчезнаа без трага, но овој пат ќе направат сè за да се вратат дома...

Мартини тортички

Едноставни тортички со вкус на Мартини...
Датум: 29 јун 2012

Неверојатни идеи од кои некои луѓе дебело се збогатиле

Луѓето често имаат многу идеи, но ретко кој од нив се осмелува да ги реализира. Сепак, постојат луѓе кои се спремни да ризикуваат за својата добра идеја, а на некои тоа им има донесено неверојатна заработувачка.

Места за душевен мир – Маврово и Св. Јован Бигорски

Ако викендов баш и не ви се оди по плажи, тогаш од сè срце ви го препорачуваме Националниот парк Маврово... Ќе се одморите, ќе уживате и ќе си ја наполните душата со мир и спокој.
Датум: 29 јун 2012
, Автор:

Познатите веб-сајтови преобразени во вечерни фустани

За италијанскиот артист Виктор Фаретина, познат како Неко-Ви, веб-сајтовите како Фејсбук, Википедија и Јутјуб биле инспирација за креирање дигитална серија вечерни фустани, наречена „Web in Vogue“.
Датум: 29 јун 2012
, Автор: