Тајната на овошјето и зеленчукот: Искористете ги паметно за да постигнете секси изглед

Освен тоа што се вкусни, вашето омилено овошје и зеленчук, можат да ви помогнат да постигнете секси изглед во ова топло лето.

Вкусен и освежителен сладолед од јагода и праска

Искористете го свежото овошје и направете одличен домашен сладолед
Датум: 16 мај 2014
, Автор:

Смуди од праска, лубеница и јагоди

Освежителен и хранлив пијалак...