Кои парови имаат најголеми шанси за брак?

Паровите кои се запознале на работа завршуваат во брак почесто отколку паровите кои се запознале на било кое друго место.

Значењето на планетата Јупитер во наталната карта

Јупитер ни открива како ја изразуваме нашата дарежливост и толеранција. Ни покажува како им веруваме на другите луѓе и каде ја наоѓаме својата мудрост и разбирање.
Датум: 06 Oct 2013

Ноќна прошетка низ Венеција

Градот којшто преку ден врие од туристи, навечер добива сосема поинаков амбиент...

Индиска крем салата со многу зеленчук

Превкусен прилог кој можете да го послужите со секаков ручек...

Што продава? Сексот!

Сексот продава, и тоа е така од памтивека. Од автомобили, облека, шминка па дури и храна, разголените атрибути, најчесто на женското тело, се оние кои ја вршат продажбата.
Датум: 06 Oct 2013
, Автор: