11 чудни работи кои ги прават само вистинските љубители на книги

Нема сомнеж дека страсните читатели имаат навистина откачени навики.

11 вистини за љубовните врски со девојки кои се опседнати со читање книги

Книгите се првата љубов на многумина и преку нив луѓето научиле како да сакаат.

Самозадоволување со новата кампања на Плејбој

Рекламната агенција „Neogama BBH“ од Сао Паоло, Бразил, за американскиот Плејбој смислила уникатен начин да ја прикаже убавината на женското тело и воедно да ги врати своите „читатели“ на уживањето насамо со нивните страници.
Датум: 18 јун 2012
, Автор: