црвенокоси | Кафе пауза

8 мејкап совети што секоја природна црвенокоса девојка треба да ги знае

Дебра Месинг, Ејми Адамс, Џулиен Мур, Моли Рингвалд... не мора да продолжиме со набројување за да докажеме дека црвенокосите полека, но сигурно почнуваат да владеат со светот на модата.

Црвенокосите го доживуваат светот на поразличен начин од останатите

Црвенокосите луѓе се издвојуваат од останатите благодарение на една мала генетска разлика.

Неверојатни факти за црвенокосите

Дали сте знаеле дека не повеќе од 2% од целото население во светот има црвена коса?