финансии | Кафе пауза - Part 4

8 знаци дека сте подготвени да живеете заедно

Ако за вас важат сите или поголем дел од овие работи, тогаш вистинското прашање е што чекате уште? Почнете да барате ново место или направете уште една копија од клучот од вашиот стан.
Датум: 28 авг 2014
, Автор:

Кога би можеле да направите што било, што би направиле?

Кога би можеле да сторите што било, што би сториле? Дали го правите тоа? Зошто не?
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Кога е вистинското време да почнете да живеете заедно?

Заедничкото живеење пред брак може да значи само две нешта: или работите ќе тргнат сосема наопаку или ќе се убедите себеси дека тој/таа е вистинската личност за вас...
Датум: 26 јул 2013
, Автор:

Зошто мажите се женат со кучки?

Кучки. Што точно се мисли? Можеби сè што е спротивно од фина девојка која гледа на секој можен начин да му угоди на мажот, сè со цел тој што поскоро да клекне на коленици пред неа и да ѝ стави прстен на рака...
Датум: 16 јун 2013
, Автор: