утро | Кафе пауза - Part 10

8 начини да се расоните без кафе

Ако сте со ентузијастички дух и сакате утрото да го почнете малку поинаку, постојат неколку начини да се расоните без кафе.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #26

Ако првата работа која ја правите наутро е вклучување на вашиот компјутер, оваа позадина, ќе ви го надополни уживањето во вашето утринско кафе со пена.
Датум: 28 мар 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #24

Кафето и весникот се секогаш добра комбинација за добро утро. Уште кога вака ќе ви почне неделата, си ги зголемувате шансите за пријатна и успешна работна недела. На здравје кафе!
Датум: 14 мар 2011
, Автор:

Живејте здраво, разбудете се порано!

Упорно се обидувате да станете од кревет порано, но ни родителите, ни ѕвонењето на мобилниот, ниту кој било аларм на светот не можат да ве разбудат. Еве каде грешите...
Датум: 15 сеп 2010
, Автор: