28 март 2011 | Кафе пауза

Rollerphone – телефон-часовник од иднината

На прв поглед, изгледа како модерен часовник од иднината, со единствена намена да го проектира времето на рачниот зглоб. Но, завртете ја раката и оттаму можете да извлечете транспарентен екран со совршена ергономија и дизајн.
Датум: 28 мар 2011
, Автор:

Пиштол во облик на прстен

Овој прстен претставува феноменален минијатурен модел на пиштол изработен до перфекција.

6 начини да јадете како спортист

Прочитајте ги тајните во исхраната на спортистите и почнете да ги практикувате.

Јахтата на Стивен Спилберг од 200 милиони долари

Изградена е од холандската фирма „Oceanco“ според спецификациите порачани од Стивен. Опремена е со софистициран ентериер изработен од ореово, тиково и розово дрво.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #26

Ако првата работа која ја правите наутро е вклучување на вашиот компјутер, оваа позадина, ќе ви го надополни уживањето во вашето утринско кафе со пена.
Датум: 28 мар 2011
, Автор: