уметнички дела | Кафе пауза - Part 5

Уметност полна со емоции

Неверојатни уметнички дела кои допреа до многу срца...

Фантастична песочна уметност

Само со гребло и малку имагинација, Андрес Амадор создава перфектни уметнички дела во песочните плажи. На еден пејзаж работи со часови, а можност да ужива во истиот има само неколку мигови, пред да надојде плимата и да го избрише.
Датум: 30 мар 2012
, Автор:

Чилеанец слика уметнички дела за минута и пол

Фабијан е најбрзиот сликар што некогаш сте го виделе. Поседува неверојатни уметнички способности, пред кои занемуваат безброј луѓе.
Датум: 12 јан 2012
, Автор: