Интересни начини на кои можете да носите шешири ова лето

Ова лето морате да го имате овој моден додаток!

Некогаш и сега: Вака изгледале познатите дами на нивниот прв црвен тепих

Некои пораснаа, други само го надополнија својот изглед, а трети целосно се променија. Погледнете за кого сѐ станува збор.

Фризури за забава: 8 идеи за секоја должина на коса

Ако планирате да уживате во вечерните излегувања за кои ви е потребна совршената фризура, тогаш погледнете ги овие предлози земени директно од светскиот црвен тепих.

Таа се движи на мистериозни начини

Замислете да погледнете во моделката на фотографијата и наеднаш таа да ја сврти главата на другата страна. Тоа е можно во кинемаграфиите на Мајк Левис.
Датум: 26 мар 2013
, Автор: