приказни | Кафе пауза - Part 9

10 совети и трикови за тренинг на вашиот мозок

Иако постојано го користиме мозокот, сепак не секогаш правиме доволно за да го одржиме во добра форма. Еве 10 алатки со кои можете да го тренирате вашиот мозок и да правите редовни вежби за вашите ментални мускули...
Датум: 07 фев 2011
, Автор:

Архитектура на сопствениот ум

Чекориме по секакви улици, некои прави, некои криви, други прашливи и непроодни, учиме животни лекции од чекорите кои сме ги правеле по нив. Некои приказни биле топли... прекрасни за доживување, други ни ги повредиле стапалата...
Датум: 30 јан 2011
, Автор: