Топ 5 содржини за изминатата недела (24.01-30.01)

Еве што најмногу читавте во текот на изминатава недела…
Датум: 30 јан 2011
, Автор:

Астрологијата и максимизирањето на вашите таленти

Астрологијата може да ви помогне како да ги идентификувате квалитетите кои ги поседувате длабоко во себе и да сфатите што е она кое имате да му го понудите на светот.

Аматерски фотки на познатите на Твитер

Погледнете ги сликите кои тие ги споделиле со светот на нивните Твитер профили, кои се интересни токму поради нивната спонтаност и природност.

Архитектура на сопствениот ум

Чекориме по секакви улици, некои прави, некои криви, други прашливи и непроодни, учиме животни лекции од чекорите кои сме ги правеле по нив. Некои приказни биле топли... прекрасни за доживување, други ни ги повредиле стапалата...
Датум: 30 јан 2011
, Автор: