перики | Кафе пауза

Оваа мајка прави перики за девојчиња болни од рак со кои тие изгледаат како принцези од Дизни

Откако нејзината 2-годишна ќерка била дијагностицирана со лимфома, оваа грижлива мајка решила да воведе малку магија во нејзиниот живот.

Водени перики на ќелави глави

Тим Тадер направил хумористична фотосерија наречена Водени перики (Water wigs), за која гологлави луѓе му позирале додека кон нив биле вперувани балони со вода.
Датум: 26 авг 2012
, Автор: