неделен хороскоп | Кафе пауза

Неделен хороскоп од 9 до 15 мај: Кои ќе бидат најсреќните хороскопски знаци?

Не пропуштајте ги астролошките предвидувања за оваа недела!

Неделен хороскоп од 2 до 8 мај: Нова енергија за нови можности!

Не пропуштајте ги астролошките предвидувања за оваа недела!

Неделен хороскоп од 18 до 24 април: Што ќе ни донесе сезоната на Бикот?

Во вторник Сонцето го напушта Овенот и влегува во знакот на Бикот со што ќе започне период од четири недели во кој ќе се поврземе со надворешниот свет преку нашите сетила.

Неделен хороскоп од 28 март до 3 април: Што ви препорачува универзумот?

Ни претстои нова недела на борби, предизвици, успеси и неуспеси...

Неделен хороскоп од 21 до 27 март: Што ќе ни донесе првата пролетна недела?

Не пропуштајте ги астролошките предвидувања за оваа недела!