04 септември 2023 | Кафе пауза

Што се случува со нашето тело кога консумираме брза храна?

Веруваме дека секој од нас добро ќе размисли пред да се одлучи следниот пат за брза храна кога ќе ги прочита резултатите од ова истражување!

Како да започнете од нула за да ги остварите своите соништа?

Запомнете дека никогаш не е доцна да се започне одново!