10 јули 2023 | Кафе пауза

Како консумирањето кафе може да му влијае на организмот за време на летните горештини?

За време на летните горештини, покрај заштита од сонце, носење лесна облека и внесување на доволни количества течности, постои и правило за омилениот пијалак на многумина.

Вие сте силни бидејќи во вас се крие вистински воин!

Во деновите кога најмногу сакате да се повлечете во себе, да се одморите и да се изолирате, важно е да сфатите дека срцето на вистинскиот воин чука во вас!