најскап | Кафе пауза

Ова е најскапиот хамбургер на светот!

Јутјуберот Фјуриус Пит одлучил да го проба најскапиот хамбургер на светот, но за среќа, ресторанот каде што се подготвува овој сендвич, одлучил да го почести.

Најскапиот стан во светот ќе чини 110 милиони долари

Еден квадратен метар во овој стан ќе чини 110.000 американски долари...

Најскапиот воз во Индија

Во јануари 2010 година, низ индиските железници се појави „Maharajas’ Express“ - најскапиот воз во државата, а можеби и во цела Азија.

Најскапиот аукциски „Мерцедес Бенц“

Мерцедес е симбол на квалитет во автомобилската индустрија повеќе од еден век, а повеќето нивни модели се запишани во историјата како икони. Еден од тие модели е „Mercedes Benz 540K“...