02 јануари 2012 | Кафе пауза

Најскапиот стан во светот ќе чини 110 милиони долари

Еден квадратен метар во овој стан ќе чини 110.000 американски долари...

Златен ретривер кој ги обожава звуците на гитарата

Кога музиката ќе престане, тој се мурти, штом почне пак да свири, мести широка насмевка на лицето и мрда со главата во нејзиниот ритам. :)
Датум: 02 јан 2012
, Автор:

Лебдечка шумска патека

Урбаната шума Кадриорг, во близина на естонската престолнина Талин, може целосно да го прекине нашиот контакт со реалноста и да нè однесе во некој паралелен свет.
Датум: 02 јан 2012
, Автор: