11 јули 2011 | Кафе пауза

Како да пишувате имејл-пораки кои ќе ви ги читаат?

Лесно е да се напише и прати пораката, но важно е дали таа ќе биде прочитана или инстантно ќе биде фрлена во сандачето за отпад, уште пред да биде отворена. Благодарение на овие неколку совети...
Датум: 11 јул 2011
, Автор:

Најскапиот аукциски „Мерцедес Бенц“

Мерцедес е симбол на квалитет во автомобилската индустрија повеќе од еден век, а повеќето нивни модели се запишани во историјата како икони. Еден од тие модели е „Mercedes Benz 540K“...

Животот е прекраток за…

Доколку сметате дека треба да направите промени во животот, тогаш треба да се откажете од многу нешта, но и да научите дека некои работи едноставно не треба да ги толерирате.

Елегантна бела куќа во Шпанија

Распослана на површина од 400 метри квадратни, во оваа бетонска куќа, доминира белата боја, што ѝ дава една свежина и чистота.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #39

Оваа летна десктоп позадина ќе ви делува освежувачки на денот кој е пред вас со самото вклучување на компјутерот и ќе ви претставува надополнување на уживањето додека го пиете првото утринско кафе.
Датум: 11 јул 2011
, Автор: