навреме | Кафе пауза

Заминувајте навреме, не задржувајте никого: Сѐ се случува во вистинското време!

Заминувајте си од депресијата, мрачните мисли, болните спомени и негативните луѓе.

20 моменти што ќе ги разберат само оние кои постојано доцнат

Постојат луѓе кои постојано доцнат и такви кои постојано треба да ги чекаат.

Дали ги правите секојдневните работи во вистинското време?

Кога ги правите вистинските работи во вистинско време, го зголемувате нивното дејство и ги спречувате несаканите ефекти.

Вистинската причина зошто некои луѓе хронично доцнат

Постојат голем број причини за ова однесување, но најчестите вклучуваат...

Најголемите битки на оние кои постојано доцнат

Овие луѓе се навистина интересен феномен за набљудување.