30 јуни 2015 | Кафе пауза

11 проблеми на девојките кои постојано се дружат со момчиња

Во денешно време тешко е да се биде „една од момчињата“. Се соочувате со најразлични потешкотии, од справување со озборувањата, до проблеми во самото пријателство...

Не е сè во физичката убавина: Овие особини го докажуваат тоа

Вие сте убави и изгледате така, но знаете како велат - не е сè во физичката убавина. Постојат уште многу други ваши особини и карактеристики што се неодоливи.

И машките се несигурни: Зошто одбегнува да има секс со вас?

Мажите се повеќе несигурни во сексот отколку што мислите. И нив ги мачат многу мисли, па не треба да се изненадите ако смислуваат изговори за да немаат секс со вас.

4 неочекувани причини поради кои ви пукаат усните

Проблемот со испуканите усни не се јавува само во зима, а причината за овој незгоден недостаток на вашето лице се наоѓа таму каде што најмалку очекувате.

3-те најголеми причини поради кои љубовните врски се распаѓаат

Раскинувањата настануваат поради голем број причини, но во последно време сите можат да се сместат во 3 категории...

3 видови промени за поздрав, посреќен и поисполнет живот

3 видови промени со цел долготрајно да го подобрите квалитетот на вашиот живот...

Последните зборови на 7 легенди пред да починат: Како тие се збогувале со светот?

Погледнете ги 7-те изјави на луѓе кои никогаш нема да бидат заборавени, исто како нивните последни зборови...

Вистинската причина зошто некои луѓе хронично доцнат

Постојат голем број причини за ова однесување, но најчестите вклучуваат...

Поучна приказна: Дрвена чинија

Еден истоштен стар човек отишол да живее со синот, неговата сопруга и 4-годишниот син...