Меди Зиглер со неверојатен перформанс на песната „Cheap Thrills“ од Сиа

Неверојатната млада танчарка која беше центарот на песните „Chanier“, „Elastic Heart“ и „Big Girls Cry“ повторно се најде на сцената со магичен настап за Сиа.

Меди Зиглер со воодушевувачки перформанс и во новиот спот на Сиа за „Big Girls Cry“

Воодушевува нејзиното манипулирање со изразот на лицето, со што додава многу емоции во песната. Таа едноставно не е иста кога ги гледате емоциите на лицето на Меди и кога не ги гледате.

Меди Зиглер, девојчето кое со своето танцување го освои светот

Погледнете дел од настапите во живо на танцовиот феномен Меди.