консумирање | Кафе пауза

Зошто треба почесто да консумирате мед?

Прочитајте зошто експертите препорачуваат да го замените шеќерот со мед!

Кое овошје е најдобро да се консумира за време на појадокот?

Појадокот со овошје овозможува правилно функционирање на целото тело во текот на денот!

Зошто треба почесто да консумирате грејпфрут?

Ова се неговите здравствени придобивки!

Зошто треба често да консумирате лубеница?

Лубеницата не е само летно уживање - тоа е хранливо овошје со бројни придобивки, а како што започнува сезоната вклучете го во вашето дневно мени и погрижете се правилно да го консумирате!

Зошто треба почесто да консумирате смокви?

Откријте кои се нивните здравствени придобивки!