26 мај 2018 | Кафе пауза

Краток Роршахов тест со дамки: Што гледате на овие 3 слики и што кажува тоа за вашата личност?

Роршаховиот тест со дамки е еден од најценетите проективни тестови што се работат во психоанализата.

Како да го декорирате домот во бохо стил за летната сезона?

Исто како што обожаваме да го носиме бохо стилот, така тој почна сè повеќе да се користи и во уредување на ентериерот.

Неверојатни торти од талентирана Русинка што ќе ве остават целосно без зборови

Ако сте вистински артисти, тогаш ќе најдете начин како да му го покажете тоа на светот.

3-те хороскопски знаци со најголемо срце

Кога подобро ќе ги запознаете, вие веднаш ќе сфатите дека тие се меки однатре и дека нема подобри знаци во зодијакот од нив!

Сè што треба да знаете за медот од манука

Дали некогаш сте чуле за мед од манука и дали тој навистина вреди за високата цена?