21 април 2018 | Кафе пауза

Алкохолот повеќе им штети на жените, отколку на мажите

Жени, внимавајте! Направете ги промените уште денеска.

Која планета ве привлекува најмногу? Одговорот ја открива вашата универзална енергија

Изберете една планета и дознајте кои особини ве красат и како тие влијаат на светот околу вас.

Како да носите марами во секоја прилика оваа пролет?

Марамата е одличен моден додаток кој не мора исклучиво да се носи околу врат. Доволно е само да се вклучи имагинацијата.

Популарни цитати од книги кои се извадени од контекст

Она кога омилените цитати не се тоа што мислевте дека се...

Откријте повеќе за вас ако сте родени на граница меѓу два хороскопски знака

Ова дава објаснување зошто некогаш имате доминантни карактеристики на друг хороскопски знак.

Пролетни парфеми за целосен моден впечаток во потоплите денови

Дојде време неколку месеци да заборавиме на зачинско-ориенталните ноти и да се насочиме кон нешто многу полесно и поцветно.

Интересни невролошки сличности кои ги имате со најдобриот пријател

Науката објаснува дека најдобрите пријатели можат да функционираат како ментални близнаци.