17 март 2016 | Кафе пауза

Со помош на овие трикови, гостите повеќе не ќе мораат да пушат на тераса

Мирисот од цигарите може да стане малку проблематичен!

Достоевски советува: Победете го злото околу вас и покорете го целиот свет

Доколку еднаш се одлучите за мир, вие ќе можете целиот свет да го покорите.

ТВ серија: Улица на милоста (Mercy Street)

ТВ серија која го следи животот на две медицински страни од спротивната страна на цивилната војна во Америка

Кој е подобриот избор за вас, посвојувањето куче или мачка?

Носењето животно во вашиот дом е голема одговорност.
Датум: 17 мар 2016

Најдобриот научен начин да се откажете од пушењето

Кој начин е подобар за да ги откажете цигарите: Инстантниот или постепениот?

6 начини да ја задржите позитивната енергија дури и во најтешките моменти

Стресот знае точно како да го уништи позитивното во вас.

Стравови со кои мора да се соочите доколку сакате да успеете во животот

Навистина мора да бидете свесни дека стравовите ве држат затворени во вашиот измислен свет.
Датум: 17 мар 2016

20 знаци дека сте луд сопственик на мачка кој се однесува како родител

Дали кон вашата мачка се однесувате како луд родител? Секако дека не. Или можеби по малку. Ако 5 од овие знаци важат и за вас, тогаш по дефиниција сте.
Датум: 17 мар 2016

16 причини зошто печатените книги секогаш ќе бидат подобри од електронските

Кога читателите зборуваат за иднината на книгите, постојат два различни правци.
Датум: 17 мар 2016

10 начини како подобро да го искористите времето после работа

Како подобро да го организирате вашето слободно време?