Најголемите разлики помеѓу здравите и нездравите љубовни врски

Доколку се пронаоѓате во следниве негативни ситуации, тогаш можеби е време да размислите за вашиот однос со партнерот.

AVON со силна поддршка на убавината во служба на повисоките цели

Успешните и самостојни жени кои ја користат моќта на убавината за да ги мотивираат другите околу себе, се носечката идеологија во работењето на AVON која компанијата ја наслови како „Убавина со цел“.
Датум: 22 јан 2016
, Автор:

Големо его или висока самодоверба? 7 знаци дека тој се сака себеси, а не вас

Мажот кој не се сака себеси никогаш нема да биде способен да ве сака ни вас.

Како јагодите, боровинките и црвеното вино можат да го подобрат вашиот сексуален живот?

Храната која е богата со флавоноиди ја намалува можноста за еректилна дисфункција кај мажите.

Елена Ристеска пее на хелиум во „Еден на Еден“!

Две од најубавите Македонки, Елена Ристеска и мисицата Емилија Розман ќе ги гледаме во „Еден на Еден“ оваа сабота на Телма во 19.15 часот.
Датум: 22 јан 2016
, Автор:
12