Неколку причини поради коишто мажите лажат

Погледнете дел од причините коишто ќе ви дадат одговор на прашањето: Зошто мажите лажат?

Стари, народни верувања за Бадник: Еве како нашите баби и дедовци го прославувале овој празник

Овие обичаи сè уште се практикуваат и се верува дека можат да одлучат за судбината на домот и оние кои живеат во него.

Мачки наспроти кучиња: 6 илустрирани разлики

Вечната битка помеѓу мачките и кучињата пркажана преку интересни и смешни илустрации!

Брилијантни и цинични цитати од Чарлс Буковски

Прочитајте неколку цитати од овој неверојатен човек, култен херој и еден од најинтелигентните и најдуховитите писатели, кој ни го доближи животот во сите негови облици.
Датум: 06 јан 2016

Спојте ги дланките и дознајте што ве чека во љубовта

Дознајте што открива положбата на линиите на дланките за вас и вашата љубовна иднина!

Неодоливи модни додатоци за вашите миленици

Една нова компанија решила да го преземе концептот за мода за миленици и да го претвори во прифатлив и интересен тренд.
Датум: 06 јан 2016

Тест: Дознајте каква личност сте според начинот на кој куцате пораки

Ако верувате во овие анализи, тогаш овој тест без сомнение ќе ве насмее и ќе ви помогне да откриете нешто повеќе за себе.