03 ноември 2014 | Кафе пауза

Секси и неодолива колекција од „Victoria’s Secret“

Кендис Сванепол ја претставува новата пролетно-летна колекција на долна облека од „Victoria's Secret“ за 2015 година.

Неодоливи фотографии од големи кучиња кои се грижат за малечки деца

Уживајте во оваа галерија од неодоливо слатки фотографии од големи кучиња и малечки деца.
Датум: 03 ное 2014
, Автор:

6 работи од кои треба да се плашите иако не ви е гајле за нив

Џабе се плашите од летање, височини, пајаци или змии. Има многу пострашни работи кои треба да ви втераат страв во коски од едноставна причина – ништо друго не ве носи поблиску до смртта.

Артист прави автопортрети низ кои ги искажува своите силни емоции

Француски фотограф прави автопортрети кои ги доловуваат неговите сирови емоции на начин кој е визуелно примамлив, но и логичен за гледачот.

Артист го задржува здивот додека креира минијатурни скулптури во дупчињата на игли за шиење

Скулптурирањето е навистина тежок вид уметност, но артистот Вилард Виган од Англија ги одвел работите на сосема ново ниво.

9 прашања до откривање која е вашата кариера од соништата

Овие девет прашања ќе ви помогнат преку самонабљудување да сфатите колку сте задоволни од она што го работите сега и дали и што би сакале да работите доколку не сте задоволни од тоа.